Όλα είναι δρόμος..

Τίποτα πίσω μου, όλα είναι μπροστά μου όπως είναι πάντα στο δρόμο.

Να ζεις, να ταξιδεύεις, να ριψοκινδυνεύεις, να ευγνωμονείς, και να μην λυπάσαι.

Δεν υπάρχει φόβος ή ντροπή για την αξιοπρέπεια της δικής σου εμπειρίας, γλώσσας και γνώσης.

Η νύχτα είναι πιο μεγάλη από τη μέρα γι’ αυτούς που ονειρεύονται και η μέρα είναι πιο μεγάλη από τη νύχτα γι’ αυτούς που πραγματοποιούν τα όνειρά τους.

Τάδε έφη Τζακ Κέρουακ. 

Στην προηγούμενη (επαγγελματική) μου ζωή, εκ των πραγμάτων, όλα τα χαρακτηριστικά της είχαν μία δόση υπερβολής: εμπειρίες, ρίσκα, κέρδη, απώλειες. Ευγνωμονώ το Θεό για κάθε μα κάθε στιγμή ανεξαιρέτως που βίωσα και εννοείται πως δεν μετανιώνω για τίποτε! Ούτε κατά διάνοια..

Γύρισα σελίδα πλέον, είμαι και πάλι καλά και η ζωή συνεχίζεται. Όμως κακά τα ψέματα. Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον. Ο δικός μου “δρόμος”, ο συνυφασμένος με την ύπαρξη μου ολάκερη είναι πάντα εδώ, προκλητικά παρών! Κι όσο κι αν προσποιούμαι τα τελευταία χρόνια ότι δεν τον βλέπω, τελικώς οφείλω να ομολογήσω πως δεν έπαψα στιγμή, να νοιώθω το κάλεσμα του. 

-Συναίσθημα Vs Λογικής

Ποιος νοιάζεται εν τέλει για τη λογική; Η χάραξη του όπως ξεδιπλώνεται και ενώνεται με τον ορίζοντα μπροστά στα μάτια μου, με μαγνητίζει επιβάλλοντας μου να δεθώ στο κάθισμα, να κουμπώσω 1η και να πνίξω την ασχήμια του χθες μέσα σ’ένα σύννεφο σκόνης και καμένου ελαστικού.  

On Τhe Spot magazine, η ολοκαίνουργια διαδρομή

Μία “διαδρομή” που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με αυστηρά επαγγελματικά κριτήρια. Μία διαδρομή επίσης, που ορίζεται από τη αρχή μέχρι το τέλος της, από την άδολη αγάπη και το μεράκι του ερασιτέχνη και η συνέχεια, επί της οθόνης σας. Εννοείται πως, όλες και όλοι είστε ευπρόσδεκτοι να συνοδηγήσουμε παρέα. Σας εγγυώμαι πως δεν θα ανακαλύψουμε εκ νέου το τροχό, δεν θα διαπιστώσουμε πρώτοι πως τελικά η Γη γυρίζει και δεν είναι επίπεδη, ούτε φυσικά θα βρούμε τη θεραπεία του καρκίνου. Τίποτε απ’ όλα αυτά. Το μόνο σίγουρο πάντως και σας εγγυώμαι για αυτό, είναι πως, αν μη τι άλλο..

Θα περάσουμε καλά!