Είναι σα να tagάρετε τους διαχρονικούς σας followers

Την ονομάσαμε “καραντίνα”, της δώσαμε αρνητικό περιεχόμενο και δημιουργεί σε πρώτο πλάνο ασφυξία κίνησης. Υπήρξε όμως ένα σκαλοπάτι που όποιοι μπόρεσαν να δουν ένα λευκό πλάνο που στο βάθος του ανατέλλει ο ήλιος.  Έγινε πρώτα εικόνα και μετά πραγματικότητα.

Ο ζωτικός χώρος γέμισε με μουσική, η μουσική είναι το καταφύγιο κάθε ψυχής, ανακαλεί όμορφες αναμνήσεις με πρόσωπα, έγινε καθρέφτης των καταστάσεων που μοιραστήκαμε, ταξίδι σε μέρη που πήγαμε και μας γεμίζουν νοσταλγία.  Πολλοί έρχονται , λίγοι μένουν, είναι η ρόδα του λούνα παρκ, η ίδια η ζωή που έρχεται με εξαντλητική ακρίβεια να ρυθμίσει την κανονικότητα.

Γράψαμε ή/και διαβάσαμε, δεν έχει σημασία ποιο από τα δύο ή και τα δύο μαζί. Ο γραπτός λόγος λειτουργεί ως σημείο αυτοκάθαρσης, λέξεις μικρές και μεγάλες, προτάσεις που αρχίζουν και το μυαλό γεμίζει προσμονή, φράσεις που τελειώνουν και η καρδιά λαχταρά για το επόμενο.

Είδαμε ταινίες ή αγαπημένες σειρές. Οι αισθήσεις έμειναν ενεργές, ταυτιστήκαμε, γελάσαμε, βουρκώσαμε, μοιραστήκαμε. Μεγάλη ή μικρή οθόνη εκμηδενίστηκαν οι αποστάσεις, η 55άρα σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι στο προσωπικό σου σινεμά ο παράδεισος.

Χρησιμοποιήσαμε την υπερδύναμη της ηλεκτρονικής πληροφορίας και κάναμε έρευνες για θέματα που μας απασχολούν αλλά δεν είχαμε το χρόνο ή χρησιμοποιούσαμε τη δικαιολογία ότι δεν είχαμε χρόνο. Η πληροφορία και η κτήση της μετά από έρευνα ενεργοποιούν πρόσθετα αντανακλαστικά και απομακρύνουν από την οκνηρία.

Tελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό: πήραμε τηλέφωνο, μιλήσαμε από το skype και το viber, με άτομα που είχαμε παραμελήσει τη συχνότητα της επαφής αλλά υπάρχει θετική αλληλεπίδραση. Ειδικά με αγαπημένα πρόσωπα που βρίσκονται μακριά ή είναι μοναχικά. Και το σπουδαιότερο, κάναμε τους γονείς σας να αισθανθούν ότι γύρω τους υπάρχει ένα δίχτυ ασφάλειας ανεξάρτητα αν δεν βρίσκεστε κοντά τους. Αποτελεί το πιο απαλό χάδι ανταπόδοσης στους ανιδιοτελείς. Είναι σα να tagάρετε τους διαχρονικούς σας followers.